Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Το πουλί του Ρασπουτίν

διασώθηκε.......



νά το
















Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι ότι το συγκεκριμένο πουλί έγραψε ιστορία.
Ο Ρασπούτιν ήταν διάσημος για το πέος του, φημολογούμενου μήκους αυτού 34,7 εκατοστών(δείτε το κόμμα .Μέχρι χιλιοστό ήταν μετρημένο) !!!!! Εκτός από τις δικές του προσωπικές αχόρταγες σεξουαλικές ορέξεις, ανταποκρινόταν με ευχαρίστηση σε εκείνες των κυριών της Ρωσίας, χωρίς να κάνει ταξικές διακρίσεις! Ήταν γνωστά τα όργιά του ήδη από το 1900, όταν ζούσε ακόμη στη Σιβηρία.

Σύμφωνα με ορισμένους ιστορικούς ήταν μέλος μιας μυστικιστικής λατρευτικής σέχτας, γνωστής με το όνομα Khlysty, τα μέλη της οποίας πρέσβευαν ότι, προκειμένου να σωθεί κάποιος, έπρεπε πρώτα εξακριβωμένα να έχει αμαρτήσει.

Οι φήμες λοιπόν λέγανε οτι οι δολοφόνοι του Ρασπούτιν τον ευνούχισαν, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η επίσημη αυτοψία δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό που υποτίθεται πως ήταν το ευμέγεθες πέος του Ρασπούτιν, σύμφωνα με τις διαδόσεις, είχε διασωθεί από κάποια καμαριέρα του Γιουσούπωβ, που το περιμάζεψε από το πάτωμα, και φυλάχτηκε από την ίδια μέσα σε ένα βάζο με φορμόλη, μέχρι το 1920, που το πούλησε σε μια ομάδα ρωσίδων αριστοκρατισσών, εξορισμένων στο Παρίσι. Οι γυναίκες το λάτρευαν ως σύμβολο γονιμότητας, και το διατηρούσαν μέσα σε μια ξύλινη θήκη. Η κόρη του Ρασπούτιν, Μαρία, απαίτησε να της επιστραφεί, όπως και έγινε. Το πέος παρέμεινε στην κυριότητά της μέχρι το θάνατό της, το 1977.
Όταν εκποιήθηκαν τα υπάρχοντά της, πέρασε στην κατοχή ενός άνδρα με το όνομα Michael Augustine, μαζί με άλλα αντικείμενα της Μαρίας. Ο Augustine το πούλησε στον οίκο δημοπρασιών Bonhams, αλλά οι ειδικοί που το εξέτασαν διαπίστωσαν γρήγορα πως δεν επρόκειτο για πέος, αλλά για ένα θαλάσσιο αγγούρι! Δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ αν οι ρωσίδες αριστοκράτισσες λάτρευαν ένα αγγούρι, ή αν ο Augustine προσπάθησε να εξαπατήσει τον οίκο δημοπρασιών.

Το 2004 ο Igor Knyazkin, διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου για τον Προστάτη της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, ανακοίνωση την ίδρυση ενός ερωτικού μουσείου στην Αγία Πετρούπολη. Ανάμεσα στα εκθέματα ο Knyazkin ισχυρίζεται πως υπάρχει το μήκους 29 εκατοστών ( μάλλον μπήκε απο τα χρόνια) πέος του Ρασπούτιν, μαζί με αρκετές προσωπικές του επιστολές. Δήλωσε ότι τα αντικείμενα αυτά πέρασαν στην κατοχή του μετά την αγορά τους από έναν γάλλο συλλέκτη για το ποσό των 6.600 €.
Τελικά μας είναι άγνωστο κατά πόσον τα εκτιθέμενα γεννητικά όργανα ανήκουν στον Ρασπούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: