Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2007

Συνταγή μακροημέρευσης των σχέσεων

λοιπόν έχουμε και λέμε

για να κρατήσει μια σχέση πρέπει να συμβούν τα παρακάτου τούδε.

1. Ο άντρας πρέπει να 'ναι μπόλικος και η γυναίκα λιανή. Διαφορετικά έχουν πρόβλημα οι σουμιέδες.

2. Ενας καυγάς την ημέρα επιβάλεται. Κάνει το σέξ ποιοτικό

3. Ολες οι φίλες της γυναίκας είναι χαμηλοκώλες στα μάτια του άντρα και όλοι οι φίλοι του άντρα είναι ή ντιντίδες ή μικροτσούτσουνοι στα μάτια της γυναίκας . Διαφορετικά ΟΥΣΤ

4. Μην συζούτε άν δεν πάτε για γάμο . Ο χωρισμός είναι επώδυνος και οι γαμιστρώνες σε Αλιμου , Πάρνηθα και Εθνικές έχουν οικονομικά προβλήματα

5. Φροντίστε να είστε σε διαφορετικές δουλειές ο καθένας για να έχετε κάτι "συναρπαστικό" να λέτε μετά το πρώτο τρίμηνο.

6. κυρίες μου : τονώστε το εγώ του "μαλάκα" και υποκριθείτε αναρίθμητους οργαμούς.
κύριοι: αφήστε τις μαλακίες και παραχωρήστε της την πιστωτική σας κάρτα.

7. Ποτέ δεν επεμβαίνουμε ούτε αντιμιλάμε όταν ΑΦΤΗ μιλάει για το σόϊ της και την μαμά της ειδικά Ποτέ δεν επεμβαίνουμε ούτε αντιμιλάμε όταν ΑΦΤΟΣ μιλάει για μπάλα , αυτοκίνητα και στρατιωτική θητεία.

8. κύριοι : χωρίς να το παραγαμήσετε μιλήστε για παλιές σας σχέσεις με καλά λόγια . Ο άντρας πρέπει να έχει παρελθόν και οι γυναίκες σαν ζηλιάρες απο φύση τους θα βαλθούν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερες στο κρεβάτι ειδικά.
κυρίες μου: Μην μιλάτε ποτέ για παλιές σας σχέσεις όλοι όι άντρες είναι μαλάκες και νομίζουν ότι είναι οι πρώτοι και μοναδικοί.

9. κυρίες μου : πάψτε να κλαίγεστε για οτιδήποτε μόνο θόρυβο παράγετε.
κύριοι: εάν δεν πάτε καλά οικονομικά ψάξτε για δεύτερη δουλειά , δανειστήτε , κλέψτε κάντε κάτι 'η ψάξτε για άλλη γκόμενα.

10. Ποτέ δεν ρωτάμε έναν άντρα που ήταν ΑΝΤΡΑΣ είναι μην του μιλάς ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ
Πάντα ρωτάμε ευγενικά την γυναίκα που είναι . Η γυναίκα και στο μπουκάλι να την βάλεις το κέρατο θα στο ρίξει ειδικά εάν σου 'πε ότι είσαι ο πρώτος.


Ταδε εφη

ο άντρας ο εμπειρος ο αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: